Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
Igiena si controlul calitatii produselor acvatice
Igiena si controlul calitatii produselor acvatice
Gheorghe Stetca, Ioan Bud, Vlad-Viorel Vladau
Lucrarea prezinta implementarea sistemului de management al sigurantei alimentare pe baza celor mai moderne principii. Cartea se doreste a fi un mic sprijin pentru cei care doresc sa investeasca sau sa activeze in industria de crestere, prelucrare si valorificare a pestelui si a altor organisme acvatice, tinand cont de intregul lant alimentar "de la ferma la masa consumatorului".
Colecţia: AGRARIA
ISBN: 978-973-53-0048-7
Apariţie: 2009
Număr de pagini: 401
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar