Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
Tehnologia prelucrarii si valorificarii produselor avicole. Aspecte teoretice si practice
Tehnologia prelucrarii si valorificarii produselor avicole. Aspecte teoretice si practice
Gheorghe Stetca, Mariana Dinea
Lucrarea prezinta o serie de date legate de factorii care determina productia si calitatea oualor si carnii, compozitia chimica si valoarea alimentara, tehnologia de prelucrare, conditiile de depozitare si conservare a produselor avicole, cat si aspecte igienico-sanitare privind aplicarea tehnologiilor frigorifice. Lucrarea se adreseaza studentilor din domeniul agro-alimentar, sectiile C.E.P.A. si T.P.P.A., precum si specialistilor din industria alimentara.
Colecţia: AGRARIA
ISBN: 973-751-160-3, 978-973-751-160-7
Apariţie: 2006
Număr de pagini: 280
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar