Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
Controlul calitatii si igiena produselor alimentare de origine animala
Controlul calitatii si igiena produselor alimentare de origine animala
Cornel Laslo, Gheorghe Stetca, Ramona Suharoschi, Crina Muresan
Lucrarea se adreseaza studentilor de la Universitatile de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara. Cartea sintetizeaza elementele indispensabile de cunoastere in domeniul produselor alimentare de origine animala si pe aceasta baza stabileste criteriile si parametrii de calitate si control pentru produsele alimentare, conditiile de desfacere si consum, fara riscuri pentru sanatatea consumatorului.
Colecţia: AGRARIA
ISBN: 978-973-751-684-8
Apariţie: 2008
Număr de pagini: 310
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar