
Măreşte
Tehnologii generale in industria alimentara
Emil Racolta
In conditiile in care se pune un accent deosebit pe aspectul practic al invatamantului din tara noastra, scopul acestei lucrari este de a usura integrarea studentilor prin trecerea progresiva de la teoretic la aplicativ in domeniul industriilor alimentare. Lucrarea este structurata pe sapte capitole, corespunzatoare tehnologiilor specifice, continand probleme la care este dat modul de rezolvare, precum si probleme propuse spre rezolvare, ce pot fi solutionate tinandu-se seama de modul de lucru prezentat anterior. Sunt prezentate probleme specifice principalelor tehnologii utilizate in industria alimentara (industria carnii si a produselor de carne, industria laptelui si a produselor lactate, industria moraritului si a panificatiei, industria zaharului, industria uleiului, industria maltului si a berii, industria spirtului, industria vinului) bazate pe procesele tehnologice studiate la cursul de tehnologii generale in industria alimentara. Cartea se adreseaza studentilor din facultati cu profil de industrie alimentara in scopul insusirii de catre acestia a partii aplicative de calcul, precum si absolventilor care vor lucra in productie, pentru calculele tehnologice de care vor avea nevoie in mod concret.
ISBN: 978-973-751-500-1
Apariţie: 2007
Număr de pagini: 140
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.