Măreşte
Nutreturile si utilizarea lor in hrana animalelor
Aurel Sara
Lucrarea prezinta substantele nutritive din nutreturi si rolul lor in alimentatia animalelor, metodele de stabilire a valorii nutritive, principalii factori care influenteaza productia si valoarea nutritiva a nutreturilor, insistandu-se apoi asupra caracteristicilor nutritive a nutreturilor cu date recente de compozitie chimica, digestibilitate si valoare nutritiva exprimata in energie, proteina, aminoacizi si substante minerale. Aceasta lucrare mai cuprinde si cele mai importante tehnologii de preparare si utilizare a nutreturilor, cu accent deosebit pe nutreturile fibroase grosiere, grauntele de cereale, boabele de leguminoase si oleaginoase.
ISBN: 973-751-310-X, 978-973-751-310-6
Apariţie: 2006
Număr de pagini: 237
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.