
Măreşte
Interpretarea spectrelor UV-VIS, FT-IR, MS, 1H-RMN, 13C-RMN in scopul identificarii compusilor organici
Dippong Thomas
Ca urmare a evolutiei accelerate a stiintei si tehnologiei, metodele de analiza instrumentala cunosc o dinamica deosebita. Se elaboreaza, se perfectioneaza si se dezvolta metode utilizate in analizele de laborator, in cercetare, in monitorizarea factorilor de medi, in analizele alimentelor atat in industrie cat si in laboratoarele specializate in Siguranta alimentara. Importanta si pozitia inginerului in multe domenii ale stiintei si practicii se contureaza tot mai evident odata cu dezvoltarea instrumentelor analitice, ca urmare a progresului imens pe care l-au facut fizica si tehnologia. Lucrarea ajuta la interpretarea rezultatelor obtinute in urma masuratorilor, raspunde cerintei de a asigura informatrii actualizate pentru studentii care se pregatesc sa devina chimisti, ingineri de industrie alimentara sa licentiati in Stiinta mediului.
Colecţia:
ISBN: 978-973-53-2153-6
Apariţie: 2018
Număr de pagini: 206
Format: B5
Volum: 0
Ediţia: 0
Preţ: 20.00 RON
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.