
Măreşte
MICROBIOLOGIA PRODUSELOR ALIMENTARE LUCRARI PRACTICE Vol. 3
SORIN APOSTU, MIHAELA ANCUTA ROTAR
Volumul 3 � este un practicum de microbiologie alimentara, cuprinzand atat partea generala, cat si cea speciala a lucrarilor de laborator. Sunt prezentate primele notiuni privind sterilizarea, microscopul, modul de recoltare a probelor, aspectele macroscopice si microscopice ale principalelor grupe de microorganism (bacterii, drojdii si mucegaiuri). De asemenea, sunt prezentate si actualizate ultimele norme legislative pe baza carora se fac determinarile microbiologice pentru fiecare tip de alimente in parte (de origine animala si vegetala). Lucrarea se adreseaza studentilor, microbiologilor implicati in activitati practice de laborator, cat si specialistilor din industria alimentara.
ISBN: 978-973-53-0163-7
Apariţie: 2009
Număr de pagini: 448
Format: B5
Volum: 3
Ediţia: 2
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.