Măreşte
Tehnologia de fabricare a branzeturilor
Mirela Anamaria Jimborean, Dorin Tibulca
Lucrarea trateaza aspecte legate de tehnologia generala de fabricatie a branzeturilor si continua cu tehnologia specifica de fabricatie a principalelor sortimente de branzeturi pe grupe de produse (branzeturi proaspete, moi, maturate in saramura, semitari, tari, cu pasta oparita, topite si framantate). Branzeturile au inceput sa fie produse in urma cu aproximativ 5.000 de ani si reprezinta unul dintre alimentele clasice, de baza pentru dieta umana. In prezent pe plan mondial se produc aproximativ 2.000 de sortimente de branzeturi, locul I apartinand Frantei, care produce peste 1.000 sorturi diferite de branzeturi. Lucrarea se adreseaza in primul rand studentilor de la sectia Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare, precum si celor care activeaza in sectorul de prelucrare a laptelui (in special inginerilor tehnologi din unitatile de procesare industriala a laptelui). De asemenea, lucrarea poate servi ca sursa de informare specialistilor care lucreaza in domeniul calitatii produselor alimentare, in scopul cunoasterii unor aspecte tehnologice.
ISBN: 973-751-364-9, 978-973-751-364-9
Apariţie: 2006
Număr de pagini: 237
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.