Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
Modificari biochimice in timpul maturarii branzeturilor
Modificari biochimice in timpul maturarii branzeturilor
Mirela Anamaria Jimborean
Branzeturile au inceput sa fie produse in urma cu aproximativ 5000 ani si reprezinta unul din alimentele clasice, de baza, pentru dieta umana. In prezent, pe plan mondial, se produc aproximativ 2000 de sortimente de branzaturi, locul I apartinand Frantei care produce peste 1000 sorturi diferite de branzeturi. In Romania se produc peste 100 sortimente de branzeturi din lapte de vaca, oaie, bivolita si capra.
Colecţia:
ISBN: 978-973-53-1893-2
Apariţie: 2016
Număr de pagini: 164
Format: A4
Volum: 0
Ediţia: 0
Preţ: 15.00 RON
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0.00 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar