
Măreşte
MICROBIOLOGIA PRODUSELOR ALIMENTARE LUCRARI PRACTICE VOL III
SORIN APOSTU, ANCUTA M. ROTAR, CARMEN R. POP
Volumul 3 – este un practicum de microbiologie alimentară, cuprinzând atât partea generală, cât şi cea specială a lucrărilor de laborator. Sunt prezentate primele noţiuni privind sterilizarea, microscopul, modul de recoltare a probelor, aspectele macroscopice şi microscopice ale principalelor grupe de microorganism (bacterii, drojdii şi mucegaiuri). De asemenea, sunt prezentate si actualizate ultimele norme legislative pe baza cărora se fac determinarile microbiologice pentru fiecare tip de alimente în parte (de origine animală si vegetală). Lucrarea se adresează studenţilor, microbiologilor implicaţi în activităţi practice de laborator, cât şi specialiştilor din industria alimentară.
ISBN: 978-973-53-0889-6
Apariţie: 2012
Număr de pagini: 456
Format: B5
Volum: 0
Ediţia: 3
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.