
Măreşte
PRACTICUM PENTRU MATERII PRIME ANIMALE
MARIANA GHERMAN
Lucrarea se adreseaza studentilor de la sectiile Tehnologia Prelucrarii produselor Alimentare si Controlul si Expertiza Produselor Alimentare si celor care activeaza �n sectoarele de procesare a materiilor prime de origine animala. Cartea trateaza aspecte legate de particularitatile anatomice ale fiecarei specii de interes economic �n parte: aprecierea productiei de carne aprecierea starii de �ngrasare si stabilirea calitatii animalelor vii destinate sacrificarii precum si stabilirea calitatii si valorificarea carcaselor, aprecierea productiei de lapte controlul cantitativ si calitativ al laptelui si aprecierea productiei de oua aspecte privind formarea oului structura oului si alegerea oualor pentru incubat.
ISBN: 978-973-53-0406-5
Apariţie: 2010
Număr de pagini: 184
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.